Opel Vivaro-e.

De Opel Vivaro-e is verkozen tot International Van of the Year 2021. Met deze elektrische bedrijfsauto werken we toe aan een gezonder en leefbaarder Amsterdam. Via ZoWerktHet in de Stadslogistiek kun je hem nu 3 dagen gratis uitproberen en wij berekenen kosteloos door wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert.

Opel Vivaro-E

Specificaties demovoertuig.

Accupakket

75 kWh

Actieradius (WLTP)

330 km

Laadvermogen (kg)

1.002 kg

Uitvoering

L2H1

Laadruimte lengte (mm)

2.512 mm

Laadruimte breedte (mm)

1.636 mm

Laadruimte hoogte (mm)

1.220 mm

Laadruimte volume (m3)

5,3 m3

Max. Oplaadcapacitieit omvormer

11 kW – 3 fasen

Snelladen (DC) / kW)

Ja / 100 kW

Trekhaak / Trekgewicht (kg)

Nee*

* Het demovoertuig is niet uitgerust met een trekhaak. Een trekhaak is een optie op dit voertuig. Vraag naar de mogelijkheden bij de desbetreffende dealer

Tijd om op te laden

Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de 3 dagen probeeractie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.

We bieden deze service aan in samenwerking met ChargeMakers.

home-logistiek-voordelen

Probeer actie!

Opel Vivaro-e uitproberen?

E-bestelauto’s zijn de toekomst! Vul hier jouw gegevens in en test vrijblijvend 3 dagen lang de Opel Vivaro-E! We nemen contact met je op en aan de hand van een kort kennismakingsgesprek stomen we je klaar voor de 3 dagen uitprobeer actie.

Akkoord*

* We behouden het recht aanmeldingen te weigeren wanneer de intentie van de aanvrager een andere lijkt dan het uitproberen van een e-bestelauto voor bedrijfsdoeleinden ter vervanging van of aanvulling van de eigen bestelauto's.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET: