Mercedes Benz E-Sprinter.

De Mercedes eSprinter is een fijne oplossing voor bezorgingen of vervoer in de stad zonder schadelijke uitstoot. De Mercedes bestelauto heeft een laadvolume van 11 m3 en kan hierdoor voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Ook dit model draagt bij aan een gezonder en leefbaarder stadsklimaat. Via ZoWerktHet in de Stadslogistiek kun je hem nu 3 dagen gratis uitproberen en wij berekenen kosteloos door wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert.

Mercedes Benz E-Sprinter

Specificaties demovoertuig.

Accupakket

47 kWh

Actieradius (WLTP)

150 km

Laadvermogen (kg)

891 kg

Uitvoering

L2H2

Laadruimte lengte (mm)

3.272 mm

Laadruimte breedte (mm)

1.787 mm

Laadruimte hoogte (mm)

2.079 mm

Laadruimte volume (m3)

11 m3

Max. Oplaadcapacitieit omvormer

7,4 kW – 2 fasen

Snelladen (DC) / kW)

Ja / 80 kW

Trekhaak / Trekgewicht (kg)

Nee

Tijd om op te laden

Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de 3 dagen probeeractie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.

We bieden deze service aan in samenwerking met ChargeMakers.

home-logistiek-voordelen

Probeer actie!

Mercedes Benz E-Sprinter uitproberen?

E-bestelauto’s zijn de toekomst! Vul hier jouw gegevens in en test vrijblijvend 3 dagen lang gratis de Mercedes Benz E-Sprinter! We nemen contact met je op en aan de hand van een kort kennismakingsgesprek stomen we je klaar voor de 3 dagen uitprobeer actie.

Akkoord*

* We behouden het recht aanmeldingen te weigeren wanneer de intentie van de aanvrager een andere lijkt dan het uitproberen van een e-bestelauto voor bedrijfsdoeleinden ter vervanging van of aanvulling van de eigen bestelauto's.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET: