Maxus e-Deliver 3.

De Maxus eDELIVER 3 is een goede bestelauto voor in de stad, maar ook voor langere afstanden. Omdat ook deze bestelauto 100% rijdt draagt de Maxus goed bij aan de doelstelling om in 2025 de luchtkwaliteit in Amsterdam te verbeteren. Via ZoWerktHet in de Stadslogistiek kun je hem nu 3 dagen gratis uitproberen en wij berekenen kosteloos door wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert.

Maxus e-Deliver 3

Specificaties demovoertuig.

Accupakket

53 kWh

Actieradius (WLTP)

243 km WLTP

Laadvermogen (kg)

930 kg

Uitvoering

L1H1

Laadruimte lengte (mm)

2.180

Laadruimte breedte (mm)

1.780

Laadruimte hoogte (mm)

1.330

Laadruimte volume (m3)

4,8

Max. Oplaadcapacitieit omvormer

7,3 kW – 1 fase

Snelladen (DC) / kW)

Ja (50 kW)

Trekhaak / Trekgewicht (kg)

Nee*

* Het demovoertuig is niet uitgerust met een trekhaak. Een trekhaak is een optie op dit voertuig. Vraag naar de mogelijkheden bij de desbetreffende dealer.

Tijd om op te laden

Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de 3 dagen probeeractie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.

We bieden deze service aan in samenwerking met ChargeMakers.

home-logistiek-voordelen

Probeer actie!

Maxus e-Deliver 3 uitproberen?

E-bestelauto’s zijn de toekomst! Vul hier jouw gegevens in en test vrijblijvend 3 dagen lang gratis de Maxus e-Deliver 3! We nemen contact met je op en aan de hand van een kort kennismakingsgesprek stomen we je klaar voor de 3 dagen uitprobeer actie.

Akkoord*

* We behouden het recht aanmeldingen te weigeren wanneer de intentie van de aanvrager een andere lijkt dan het uitproberen van een e-bestelauto voor bedrijfsdoeleinden ter vervanging van of aanvulling van de eigen bestelauto's.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET: