Man e TGE.

De MAN eTGE is een volledig elektrische bestelauto die rijdt zonder schadelijke uitstoot en daarnaast is de bestelauto nagenoeg geluidloos. Net zoals de ander demovoertuigen die je kunt uitproberen via ZoWerktHet in de Stadslogistiek levert de eTGE een belangrijke bijdrage aan een gezonder en leefbaarder stadsklimaat. De eTGE heeft een range van 120 km en kan daardoor goed gebruikt worden voor bezorgingen in de stad. Via ZoWerktHet in de Stadslogistiek kun je hem nu 3 dagen gratis uitproberen en wij berekenen kosteloos door wat elektrisch rijden jouw bedrijf oplevert.

MAN e TGE

Specificaties demovoertuig.

Accupakket

35,8 kWh

Actieradius (WLTP)

114 km

Laadvermogen (kg)

1.000 kg

Uitvoering

L3H3

Laadruimte lengte (mm)

3.450 mm

Laadruimte breedte (mm)

1.832 mm

Laadruimte hoogte (mm)

1.961 mm

Laadruimte volume (m3)

11,3 m3

Max. Oplaadcapacitieit omvormer

7,4 kW – 2 fasen

Snelladen (DC) / kW)

Ja / 40 kW

Trekhaak / Trekgewicht (kg)

Nee

Tijd om op te laden

Mobiel Oplaadpunt

Wil je de bestelauto aan het einde van de dag opladen bij je bedrijf, maar heb je nog geen oplaadpunt? Het is mogelijk om tijdens de 3 dagen probeeractie gebruik te maken van een mobiel laadpunt.

We bieden deze service aan in samenwerking met ChargeMakers.

home-logistiek-voordelen

Probeer actie!

MAN e TGE uitproberen?

E-bestelauto’s zijn de toekomst! Vul hier jouw gegevens in en test vrijblijvend 3 dagen lang gratis de MAN e TGE! We nemen contact met je op en aan de hand van een kort kennismakingsgesprek stomen we je klaar voor de 3 dagen uitprobeer actie.

Akkoord*

* We behouden het recht aanmeldingen te weigeren wanneer de intentie van de aanvrager een andere lijkt dan het uitproberen van een e-bestelauto voor bedrijfsdoeleinden ter vervanging van of aanvulling van de eigen bestelauto's.

ZO WERKT HET IS EEN INITIATIEF VAN DE STICHTING BREIKERS IN SAMENWERKING MET: